Resposta al senyor Antoni Sella i Montserrat




Resposta a un ignorant

El passat 18 de Juliol va sortir publicat al Eco de Sitges dins del quadern de camp un article del senyor Antoni Sella i Montserrat.

Amb aquest article el senyor Antoni Sella i Montserrat va arremetre contra els veïns del carrer Joan Maragall i diem contra els veïns del carrer Joan Maragall perquè en fa referència a tots i és clar, a totes. Mostra les següents perles sense cap mena de pudor ni vergonya:
D’altres conciutadans –amb una mala educació que ha enrogit de vergonya alguns que els donaven suport- protesten aïradament pel que són les conseqüències del projecte: que la platja quedi tancada a la circulació. Ara, es queixen. Tots els cotxes han de passar pel seu carrer, com si els carrers de Sitges fossin, només, dels veïns que hi habiten.

Doncs bé senyor Sella és clar que vostè no en te ni idea del que s’ensenya ara mateix a l’escola d’aquí el seu reiterat desencert, sembla que esta perdent perspectiva del que passa i com funciona el Món, pregunti-li al senyor Alcalde que d’això ens consta que en sap un niu o tregui el nas a alguna Escola encara que nomes sigui per curiositat. El primer que ensenyen als nens i a les nenes avui en dia és, el cos, la família, el carrer, el poble, ciutat, comarca, autonomia/país, estat, unió europea, etc. Per varies raons fonamentals, aprendre conceptes com, la tolerància, el respecte cap els altres, empatia, el donar, etc. i també, aprendre conceptes com l’autoestima o la defensa del sentit de pertanyen sa, el rebre, etc. per mitjans democràtics i participatius. Això és el que estem fent els veïns del carrer, defensar un sentit de pertanyen sa i qualitat de vida sense perjudicar a la resta de veïns de la nostra estimada vila, SITGES, utilitzant mitjans democràtics i participatius.
Si poséssim un exemple, és com si a nosaltres ,els catalans, ens haguessin empitjorat l’estatut d’autonomia, muntéssim una plataforma, ens queixéssim a l’administració de torn i un senyor que bé es podria dir Antoni exposes a la resta d’Espanyols que els catalans només fem que queixant-se aïradament d’una forma totalment interessada fent exclamacions del caire, a veure si ens pensem que Catalunya només és dels catalans. Oi que tot plegat és una bestiesa. Doncs bé senyor Sella és el que vostè ha escrit amb altres paraules.
Des de la plataforma del carrer Joan Maragall volem rebutjar aquestes paraules del senyor Sella per desencertades i escrites des de la més profunda ignorància de l’estat de la situació al nostre carrer, amb la voluntat de que altres veïns de la vila vegin la situació del nostre carrer com una situació normal, segons el senyor Antoni Sella viure a Sitges té un peatge, quina barra!!.
De fet en part entenem el to de l’article ja que el senyor Antoni Sella dins de les seves vari pintes i extenses responsabilitats a sigut el cap de premsa d’un antic Alcalde del PSC durant vuit anys i és el director de patrimoni de la nostra vila posat a dit/confiança per la diputació de Barcelona i l’Alcalde de Sitges. També és el president d’una de les mes prestigioses institucions de la vila, la societat, El Retiro, de la que molts dels veïns del carrer Joan Maragall son socis i molts d’ells estan tremendament disgustats amb el seu president per la falta de coherència i saber fer a l’hora de representar l’ institució, Senyor Sella, quant vostè parla no nomes parla l’Antoni, també parla el que representa, i la veritat, en aquest moments pels veïns del carrer Joan Maragall vostè representa ben poc.
Nomes acabar aquestes línees comentant que estem tenint reunions amb el senyor Alcalde Jordi Baijet i que sembla que hi ha voluntat de solucionar el nostre problema, un problema que afecta no nomes als veïns del carrer Joan Maragall sinó també a la resta de veïns del barri de la platja Sant Sebastià i del poble de Sitges.
Adjuntem definició d’ignorant extreta d’un diccionari escolar orientat a alumnes de primària.
IGNORANT: adj. Que sap poc o no sap res, en relació amb alguna cosa. Exemple; Mes val que no digui res, en aquest tema és un ignorant.
SIN. Inculte ANT. Culte, Savi
Senyor Sella, llibertat d’expressió sempre, però tonteries, NO si us plau.
Adjuntem l'artícle
La Plataforma