Gràcies veïns de Sitges

Volem fer públic el nostres agraïment a totes les persones i entitats que ens donen suport a través del nostre correu electrònic i a les que quant ens els creuem pel carrer ens paren i demanen informació de la nostra protesta.
Estem rebent molts e.mails de persones i entitats que ens animen a seguir i a mantenir-nos ferms en la nostra protesta. Especialment desprès que el sr. Armand Paco parles a la radio sobre les nostres reivindicacions, llençant perles tant interessants com que.....,
1. Les coses son com son
2. És un carrer oi? Doncs per un carrer hi passen cotxes
3. A mi no s’ha m’acudiria mai dir que em col·loquin una pilona dalt del carrer per que no passin els cotxes
És clar que aquest senyor no s’ha llegit el nostre manifest, li recomanem, no es poden posar demandes en boca d’altres que en cap cas s’han dit mai, si us plau senyor Paco..............
Per cert, les coses som com son, o??? com vostè vol que siguin??, alerta amb la soberbia, no és bona companya de viatge.
El senyor Paco també va voler comparar la situació que estem patint els veïns del carrer Joan Maragall amb d’altres carrers de la vila, cal dir-li al senyor Paco que la nostra situació és SOBREVINGUDA PER CULPA DE LES DECISIONS PRESES PER L’AJUNTAMENT DE LA NOSTRA VILA.
Només reconèixer una vegada més les mostres de suport rebudes, molt especialment de veïns dels carrers:
· Sant Honorat
· Artur Carbonell
. Jesús
· Àngel Vidal
Gràcies
LA PLATAFORMA