Entrevista amb l'Alcalde

http://www.radiomaricel.cat/2009/06/23/jordi-baijet-18/
El senyor alcalde parla dels nostres problemes reconeixent que el carrer Joan Maragall està sotmès a un augment del transit rodat degut al tancament del carrer portoalegre i dona la primícia de que darrere de la plataforma, ho cito textualment, “hi ha algú”.
Doncs si senyor alcalde, darrere de la plataforma hi ha algú, més aviat alguns, els que hi han darrere la plataforma del carrer Joan Maragall son els membres del consistori que amb la seva forma de fer i d’actuar han aconseguit que més de 180 veïns del carrer Joan Maragall signin el manifest que es va entregar a l'ajuntament ara fa uns dies i que segons varem escoltar en una entrevista a radio Maricel, el regidor de mobilitat no en sabia res de res, ufff!! com estan les coses. Si us plau senyor alcalde que dins la plataforma li podem assegurar, hi ha persones de tota la gama cromàtica representada al parlament de Catalunya, però vostè ha aconseguit que tots lluitem per un objectiu comú, retornar al nostre carrer als índex de transit rodat similars als que teníem abans del tancament del carrer portoalegre.
Per cert senyor alcalde, sens dubte, el que volem és seguir parlant amb vostès i trobar les solucions més adients a la problemàtica que afecta a tots els veïns, però també li demanem gestos tangibles que ens animin a anar a prendre el Sol en lloc de defensar els nostres interessos fent accions visibles i explicites, depèn de vostès.
La Plataforma